От кого и къде мога да си купя земя?

Има няколко възможни отговора на този въпрос.

01 Чрез посреднически фирми, като тази, оперираща с настоящия сайт, на който могат да бъдат намерени множество конкретни оферти, както и да ви предложим чрез мрежата си от офиси други предложения, непубликувани тук. Нашето предимство е, че цените които ще видите са винаги актуални, а не раздути , имотите проверени и ще бъдете информирани за всички подводни камъни, които могат да ви вгорчат живота – дали имота не е 100 % обработваем, наличие на дългосрочен аренден договор, коректност на арендатори, размер на рентата, наличие на ипотеки и други тежести и т. н.

02Вторият източник на информация за покупка са индивидуалните обяви на собствениците на земя, публикувани в пресата, сайтовете и т. н. Тук по правило цените са завишени, а собственикът не е заинтересован да ви информира за тежестите, които биха влошили вашите възможности в последствие за ползване или отдаване под наем или аренда.

03Ако разполагате с по-голям обем средства, бихте могли да ги инвестирате в земя, купувайки такава директно от големите фондове, които оперират на този пазар от 2005г. Тук можете наведнъж да закупите голям пакет от земеделски имоти в едно или няколко избрани от вас населени места, например между 200 и 1000 дка., но трябва да знаете, че и цената която ще ви предложат за този акумулиран с години ресурс ще е съответно с 20 до 50% по-висока от пазарната, като заедно с атрактивните парцели ще трябва да закупите и някои не толкова атрактивни.

Русе ленд ООД може да Ви помогне при купуването на земеделска земя.
[ Тел: 082 832 806 | Моб: 0888 821 894 | E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ]

Може да ни изпратите Ваша оферта, която ще публикуваме в сайта. Изпрати твоята оферта!

Русе ленд ООД

Земеделски земи
Zemedelski-zemi.bg е собственост на „Русе ленд” ООД и е тясно специализиран в покупко – продажбата на земеделски земи и участва на този пазар от самото му възникване през 2000 - 2001 год.

Карта на Русе

Карта на Русе

За контакти

„Русе ленд” ООД
гр. Русе, ул. Петко Д. Петков № 11

Тел. 082 832 806
Моб. 0888 821 894

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.