Как да разбера колко струва моята земя?

Една стока винаги струва точно толкова, колкото е готов да заплати за нея купувача в този момент. В този смисъл са вредни както нереално високите очаквания за безкраен процес на покачване на цената, така и бързото „освобождаване от имота”, както се изразяват някои продавачи без предварително проучване.

Обикновено най-точни и актуални за момента цени може да получите от офертите „купува” на множеството фирми, които се занимават с тази дейност и се рекламират в различните медии. Това е и целта на този сайт – да ви информира след ваше запитване за моментната цена на вашите земеделски имоти и при заявено ваше съгласие да ви съдейства за осъществяване на сделка..
Цената, която ще получите като отговор на ваше запитване към нас ще е чиста – освободена от такси и комисиони, т.е. ние ще ви оферираме каква чиста сума за декар бихте получили за вашите имоти.

Можете да се обърнете с предложение за цена и към фирмата или кооперацията, обработваща земята ви. Ако обаче преди това не сте проучили други оферти, рискувате да получите от тях цена доста по-ниска от пазарната, придружена с множество обяснения за „лошото” качество на вашия имот, лошата година и т. н.

Разбира се, има и изключения – когато нивите ви са с ключово местоположение за арендатора, то той може да заплати и по-високи цени, за да ги придобие.

Русе ленд ООД

Земеделски земи
Zemedelski-zemi.bg е собственост на „Русе ленд” ООД и е тясно специализиран в покупко – продажбата на земеделски земи и участва на този пазар от самото му възникване през 2000 - 2001 год.

Карта на Русе

Карта на Русе

За контакти

„Русе ленд” ООД
гр. Русе, ул. Петко Д. Петков № 11

Тел. 082 832 806
Моб. 0888 821 894

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.